Direct je doelgroep bereiken via zoekmachine advertenties

Bereik je doelgroep direct en snel met winstgevende zoekmachine advertenties. Krijg terug wat je investeert en samen meer bereiken en groeien.

Geheel ontzorgt

Een winstgevende campagne kost geen geld...

Ons doel is jouw geheel ontzorgen en winstgevende campagnes te draaien. Wij richten geheel de zoekmachine advertenties in. Geen zorgen, wij doen dit geheel in overleg. Uiteindelijk bezit jij de marktexpertise en wij de marketingexpertise. Een krachtige combinatie. 

Van onderzoek tot werkelijkheid...

De stappen tot verbetering en groei

1. Gratis adviesgesprek

Allereerst gaan we het gesprek aan. Waar ben je naar op zoek, waar loop je tegenaan, wat wil je laten groeien, enzovoort.

2. Opdracht en offerte

Op basis van het adviesgesprek stellen wij een opdracht samen en bieden deze aan samen met een offerte. Na akkoord voor de opdracht gaan wij direct aan de slag!

3. Zoekwoorden analyse

Een analyse van je doelgroep en de bijbehorende zoekwoorden. Met onze marketingexpertise en jou marktexpertise volgt de beste analyse.

4. Klaar voor de start

Alle zoekwoorden delen wij met jou. Na akkoord werken we alles uit, zodat je meer kan halen uit jouw website.

Portfolio

Ons werk
waar wij trots op zijn...

WiseQ

Webontwikkeling en marketing

Zo helpen wij jou bouwen
aan de toekomst

Geheel ontzorgt van A-Z

Wij zorgen ervoor dat jij geen omkijken hebt. Maar betrekken jou overal bij. Uiteindelijk heb jij de kennis van de markt en wij van marketing. Inzetbaar als krachtige combinatie.

Slimme advertenties

Wij regelen dat de advertenties zo worden ingezet dat met de minimale input, het meeste resultaat wordt geleverd. Duidelijker kunnen we het niet maken.

Campagnes kosten niets

Wij richten de campagnes dusdanig in dat je voor elke euro die je erin stopt, er meer uit krijgt. Zo kost een campagne in principe helemaal niets.

Converteren kan je leren

Wij gaan voor een duurzame relatie. Wij denken graag met je mee en adviseren je graag op het gebied van marketing en advertenties. Samen resultaten bereiken.

Hersenwerk

Onze blogs vertellen je
alles over de online wereld

Tijd om te pieken!

Klaar om naar de volgende stap te gaan?