Een logo dat
voor jou werkt en straalt

Een logo is veel meer dan enkel een plaatje. Een logo creëert een naam en imago. Laat jouw logo voor jou werken en straal uit wat en wie je bent.

Meer dan 1000 woorden zeggen

Een logo zegt veel meer
dan woorden ooit kunnen

Ooit afgevraagd wat jouw logo over jou zegt? Kan je direct zeggen waar je voor staat met jouw logo of moet je er toch twee keer over nadenken. Geen probleem, wij helpen jou graag met kracht erachter zetten. Van moderne logo’s dat een logo dat perfect past bij jou. 

Van schets tot werkelijkheid...

De stappen tot jouw logo

1. Gratis adviesgesprek

Allereerst gaan we het gesprek aan. Waar ben je naar op zoek, wat past bij jullie onderneming.

2. Opdracht en offerte

Op basis van het adviesgesprek stellen wij een opdracht samen en bieden deze aan samen met een offerte. Na akkoord voor de opdracht gaan wij direct aan de slag!

3. Schetsen en designen

Na de eerste conceptversies begint het echte schetsen en designen. Dit is net als een schilderij: Eerst met potlood, dan de lijnen, inkleuren en de details.

4. Klaar voor de start

Na de laatste keren reviewen en... klaar! Jouw logo is klaar om te gebruiken en voor welk beoogt doel dan ook te werken voor jouw onderneming.

Portfolio

Ons werk
waar wij trots op zijn...

Zo helpen wij jou bouwen
aan de toekomst

Kwaliteit op #1

Wij streven er naar alles op een hoge kwaliteit te leveren. Wat jij zoekt proberen wij haarfijn te leveren. Hierin laten wij details zeker niet liggen. Ieder detail kan een groot verschil maken.

Marketeers in 't hart

Door onze expertise weten wij wat werkt. Kwaliteit staat natuurlijk op één. Zo hoef jij niet meer om te kijken en kan jij focussen op wat er toe doet; je onderneming laten groeien.

Alles in één huis

Delucro is een fullsize marketingbureau. Bij ons ben je geheel ontzorgt van het A-Z proces. Geen losse lijntjes gewoon direct wat je zoekt. Wij streven voor een duurzame relatie.

Logo in jouw stijl

Modern of juist klassiek. Wij spelen het marketinginstrument in alle verschillende genres. We helpen met advies op maat en maken het logo geheel in jouw stijl.

Hersenwerk

Onze blogs vertellen je
alles over de online wereld

Tijd om te pieken!

Klaar om naar de volgende stap te gaan?