Beter vindbaar met zoekmachine optimalisatie

Bereik je publiek beter via zoekmachine optimalisatie. Er zijn vele manieren, maar een zoekmachine zoals Google is toch de meest voorkomende. Dit niet optimaal inzetten is zonde.

Wie niet weg is... is gezien!

Altijd gevonden worden als je wordt gezocht...

Niets is minder vervelend als je niet vindbaar bent. Met een zoekmachine optimalisatie hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. Zo zorgen wij ervoor dat het makkelijker is om je te vinden via verschillende zoekmachines zoals Google. 

Van onderzoek tot werkelijkheid...

De stappen tot verbetering en groei

1. Gratis adviesgesprek

Allereerst gaan we het gesprek aan. Waar ben je naar op zoek, waar loop je tegenaan, wat wil je laten groeien, enzovoort.

2. Opdracht en offerte

Op basis van het adviesgesprek stellen wij een opdracht samen en bieden deze aan samen met een offerte. Na akkoord voor de opdracht gaan wij direct aan de slag!

3. (Technische) analyse

Een analyse van de voor- en achterkant van je website. Met onze expertise optimaliseren we je organische vindbaarheid via zoekmachines

4. Klaar voor de start

Na het delen van de analyse delen wij deze met jou. Na akkoord werken we alles uit, zodat je meer kan halen uit jouw website.

Zo helpen wij jou bouwen
aan de toekomst

Een optimale SEO

Check. Alles checken we. Al je titels, je teksten en nog veel veel meer. Alles halen we door slimme tools heen en zorgen wij ervoor dat je gehele SEO optimaal is.

Organisch resultaat

Als je gevonden wordt zonder advertentie dan is dat organisch bezoek. Belangrijk is om te weten waar ze naar opzoek zijn zodat we kunnen zorgen dat dit daar juist op aanslaat.

Hersenwerk

Onze blogs vertellen je
alles over de online wereld

Tijd om te pieken!

Klaar om naar de volgende stap te gaan?