Sterkte teksten met
goede content marketing

Wij zeggen nee, tegen pagina 2. Op Google. Door slimme content marketing hoef je je daar dan ook geen zorgen meer over te maken.

Veel praten, weinig zeggen

Goede content neerzetten dat impact maakt

Tekst schrijven is iets dat je moet kunnen. Impact en duidelijke content maken is het belangrijkste en kan enorm helpen bij het wekken van vertrouwen. Het doel is om precies de juiste snaar te raken. Dit samen met content dat goed in de smaak valt bij Google. Zo ben je vindbaar en kan je invulling geven aan de zoeker, om deze een be-zoeker te maken.

Van plan tot werkelijkheid...

De stappen tot jouw website

1. Gratis adviesgesprek

Allereerst gaan we het gesprek aan. Waar ben je naar op zoek, wat past bij jullie onderneming en het allerbelangrijkste wat is het doel van dat je wilt bereiken.

2. Opdracht en offerte

Op basis van het adviesgesprek stellen wij een opdracht samen en bieden deze aan samen met een offerte. Na akkoord voor de opdracht gaan wij direct aan de slag!

3. Brainstormen en schrijven

Content bestaat vooral uit teksten en woorden. Maar voordat je daar bent moet je natuurlijk eerst brainstormen. Wij presenteren onze ideeën aan jou.

4. Klaar voor de start

Tijd om te impact te maken met goede en kwalitatieve content. Wij zorgen ervoor dat je goed vindbaar bent in Google en gaan er samen voor knallen.

Portfolio

Ons werk
waar wij trots op zijn...

Zo helpen wij jou bouwen
aan de toekomst

Foto en video

Naast teksten is content natuurlijk nog veel meer. Met onze partners kunnen we jou helpen met kwaliteit content dat meer zeggen kan dan woorden alleen doen. Laat het tot leven komen.

Content marketing met impact

De content is voor altijd op je website. We noemen het ook wel de digitale bibliotheek. Door sterke content blijf je altijd vindbaar en werk je aan een duurzaam plan.

Hersenwerk

Onze blogs vertellen je
alles over de online wereld

Tijd om te pieken!

Klaar om naar de volgende stap te gaan?