Lachen, gieren en vaak genoeg brullen!

En dan natuurlijk ook nog eens keihard knallen en werken. Jong en ambitieus zijn helpen ons enorm. Samen realiseren we dromen én blijven we dromen. 

Onze waarden

Waar wij voor staan,
is wie wij zijn

Ambitieus

Dol op wat wij doen met een oneindige voorraad aan energie. Gaan tot het gaatje en dol zijn op dromen realiseren.

Humor

Lachend door de dag gaan, altijd in voor een grapje. Zonder een grap is de dag nog niet voorbij. Vertel jij ons je leukste mop?

Samenwerken

Wij verkopen geen product, wij bieden onze service en kennis aan. Dit is alleen mogelijk door nauw samen te werken.

Since 2021

Begonnen als hobbyisten, uitgegroeid tot professionals

Als stiekeme computergasten hebben wij altijd affiniteit gehad met het ontwikkelen en ontwerpen van kleine dingen. Denk bijvoorbeeld aan extra tools in spelletjes. Hieruit kwamen wij erachter dat dit stiekem ook leuk is om door te zetten op websites. Na vele ervaringen te hebben op gedaan zijn we nu trots op waar wij staan.

Het doel die wij volgen

Toegankelijk online, voor iedere onderneming

Veel ondernemingen hebben eigenlijk best een slechte website. Dat is natuurlijk niet aardig om te zeggen. Maar hieruit zagen wij wel de kans om te zorgen dat juist deze ondernemers ook de toekomst zien in de online wereld en haar mogelijkheden. Meedenken en samen groeien met onze klanten; het leukste dat er is.

Onze waarden

Waar wij voor staan,
is wie wij zijn

Ons team

Wij stellen ons graag
voor aan jou

Thijmen van Dijk

Marketeer

De duizendpoot aan het woord

Alles is leuk, waarom dan ook niet van alles doen?

Vroeger wilde ik al creatief bezig zijn. Thuiskomen uit school en direct achter de laptop klimmen om aan de slag te gaan met allerlei digitale dingen en deze ook nog proberen te promoten. Van het maken van ontwerpen tot gamen met vrienden. Naast mijn passie voor computers, marketing en creativiteit ben ik een gezellige gitarist en geniet ik vol van het leven.

De codeworm aan het woord

Iets gaafs coderen? Deed ik al toen ik tien was

Vanaf kinds af aan ben ik al bezig met nullen en enen. Nu is dat al weer heel anders. Dagelijks ben ik de codeworm en tover ik graag de behoeften en dromen van klanten om naar werkelijkheid. Naast tikken reis ik graag naar België en spendeer ik tijd met mijn vrienden. s’ Nachts kan je mij wakker maken voor stokbrood met kruidenboter.

Tijd om te pieken!

Klaar om naar de volgende stap te gaan?