(Bedrijfs)kleding
in jouw stijl

Kom professioneler over met (bedrijfs)kleding. Trek je onderneming verder dan enkel online en straal je naam en bedrijf uit.

Net omkijken maar omdenken

Maak indruk met
de juiste uitstraling

Professionaliteit gaat soms verder dan enkel online. Straal je missie ook fysiek uit met je (bedrijfs)kleding. Wat je ook wilt, je kan het op je kleding bedrukken. Naast bedrukken hebben wij met onze partner ook de mogelijkheid voor borduren. Het brede assortiment, dat gaat van shirts tot werkschoenen, zorgt ervoor dat je alle kanten op kan gaan.

Van schets tot werkelijkheid...

De stappen tot jouw website

1. Gratis adviesgesprek

Allereerst gaan we het gesprek aan. Waar ben je naar op zoek, wat past bij jullie onderneming en het allerbelangrijkste, wat wil je uitstralen.

2. Opdracht en offerte

Op basis van het adviesgesprek stellen wij een opdracht samen en bieden deze aan samen met een offerte. Na akkoord voor de opdracht gaan wij direct aan de slag!

3. Schetsen en designen

Na de eerste conceptversies begint het echte schetsen en designen. Wij sturen deze naar jou door ter akkoord.

4. Klaar voor de start

Bij akkoord sturen wij de ontwerpen door naar onze partner en leveren de kleding hoogstpersoonlijk bij jou aan de deur.

Zo helpen wij jou bouwen
aan de toekomst

Top kleding

Onze partner streeft er net zo goed naar dat kwaliteit hoog staat. Met de langdurige samenwerking kunnen wij goede kwaliteit leveren naar wat je zoekt.

Kwaliteit op #1

Wij streven er naar alles op een hoge kwaliteit te leveren. Samen met de partners waar wij mee samenwerken kunnen we zorgen voor een gestroomlijnd design en brand.

Marketeers in 't hart

Door onze expertise weten wij wat werkt. Kwaliteit staat natuurlijk op één. Zo hoef jij niet meer om te kijken en kan jij focussen op wat er toe doet; je onderneming laten groeien.

Alles in één huis

Delucro is een fullsize marketingbureau. Bij ons ben je geheel ontzorgt van het A-Z proces. Geen losse lijntjes gewoon direct wat je zoekt. Wij streven voor een duurzame relatie.

Hersenwerk

Onze blogs vertellen je
alles over de online wereld

Tijd om te pieken!

Klaar om naar de volgende stap te gaan?