Online aanwezig met sociale media marketing

Bereik je doelgroep vaker en meer met content op sociale media marketing. LinkedIn, Facebook of Instagram. Het zijn allemaal middelen om in direct contact te komen met de mensen die je ook wilt bereiken.

Je eigen stijl

Creëer een merk en bereik meer met sociale media

Door het grote publiek is iedereen te bereiken via sociale media marketing. Of het nu via LinkedIn is of Facebook. Het zorgt voor mond-op-mondreclame en is de snelste manier voor merkbekendheid en loyaliteit. Door het maken van een sterk plan kan sociale media meer voor je bereiken.

Steeds meer bedrijven maken al gebruik van sociale media. Zo is een sterk plan niet mis. Er komt veel bij kijken en het wordt vaak onderschat. Welke kanalen gebruik je, wat is je doel, hoe komt het eruit te zien, ga zo maar door. Delucro helpt je graag met deze plannen.

Benieuwd hoe wij jou met sociale media marketing
kunnen helpen?

Samen een sociale media marketingplan maken, mooie en duidelijke content bedenken en meer bereiken.

Zo helpen wij jou bouwen
aan de toekomst

Kennis van alle kanalen

Welke kanalen je ook wilt gebruiken, wij hebben de kennis. LinkedIn, WhatsApp, Facebook, etc. Er zijn nog veel meer kanalen en je kan van alles gebruiken.

Scherpe prijs per maand

Een klein bedrag per maand. Zo simpel is het. Samen komen we tot een conclusie wat het beste past bij jullie organisatie. Dit doen we op een efficiënte en transparante manier.

Doelen bereiken

Begrijpelijk dat jij de kennis in huis hebt. Samen stellen wij een plan op, jij geeft ons de steekwoorden, wij verzorgen de teksten. Wij maken de planning, delen deze en zo houd je altijd grip op wat wordt gedeeld.

Visualisatie

Het belangrijkste van content is het visueel maken. Belangrijkste van een merk is uiteindelijk ook een beeld maken bij een organisatie. Wij zorgen voor een mooi plaatje.

Hersenwerk

Onze blogs vertellen je
alles over de online wereld

Tijd om te pieken!

Klaar om naar de volgende stap te gaan?