Stroomlijn je brand met drukwerk naar eigen stijl

Zorg dat je drukwerk past bij je organisatie door de juiste huisstijl ook daar toe te passen. Brochures, offertes, facturen. Geen probleem wij helpen je.

Papier, hier!

Kom over met je professionele drukwerk

Online overhalen naar offline. Drukwerk is veel meer dan een document die je bewerkt met je logo erop. Het kan het verschil zijn tussen vertrouwen en contact. Het fysiek maken draagt daar enorm aan bij. 

Van schets tot werkelijkheid...

De stappen tot jouw drukwerk

1. Gratis adviesgesprek

Allereerst gaan we het gesprek aan. Waar ben je naar op zoek, wat past bij jullie onderneming en het allerbelangrijkste, wat wil je uitstralen.

2. Opdracht en offerte

Op basis van het adviesgesprek stellen wij een opdracht samen en bieden deze aan samen met een offerte. Na akkoord voor de opdracht gaan wij direct aan de slag!

3. Schetsen en designen

Na de eerste conceptversies begint het echte schetsen en designen. Dit is net als een schilderij: Eerst met potlood, dan de lijnen, inkleuren en de details.

4. Klaar voor de start

Na de laatste keren reviewen en... klaar! Jouw organisatie is klaar om van start te gaan met het drukwerk.

Portfolio

Ons werk
waar wij trots op zijn...

Zo helpen wij jou bouwen
aan de toekomst

Drukwerk op zijn top

Wij zorgen ervoor dat alles klopt. De teksten, de details en het gemak. Zo hoeft niet alles langs ons en kan je zelf gemakkelijk aanpassingen doorvoeren. Het is tenslotte van jou.

Kwaliteit op #1

Wij streven er naar alles op een hoge kwaliteit te leveren. Samen met de partners waar wij mee samenwerken kunnen we zorgen voor een gestroomlijnd design en brand.

Marketeers in 't hart

Door onze expertise weten wij wat werkt. Kwaliteit staat natuurlijk op één. Zo hoef jij niet meer om te kijken en kan jij focussen op wat er toe doet; je onderneming laten groeien.

Alles in één huis

Delucro is een fullsize marketingbureau. Bij ons ben je geheel ontzorgt van het A-Z proces. Geen losse lijntjes gewoon direct wat je zoekt. Wij streven voor een duurzame relatie.

Hersenwerk

Onze blogs vertellen je
alles over de online wereld

Tijd om te pieken!

Klaar om naar de volgende stap te gaan?