Onderhouden is behouden… maar hoe?

Hoeveel tijd ben je kwijt aan het onderhouden van een website, waarom moet je dat eigenlijk doen? Vragen die niet geheel onbelangrijk zijn. In dit blog vertellen wij jou alles over de essentie van het onderhouden van een website.

De wereld veranderd continu, zo ook de online wereld

Sla je laptop open en het nieuws is in overvloed. Vandaag is er iets groots gebeurd, morgen misschien nog meer. De wereld verandert. Jij als organisatie kan niet achterblijven. Daar komt veel bij kijken natuurlijk.

Wat is onderhoud?

Net hebben we gelezen waarom onderhoud belangrijk is. Nu duidelijk is waarom, is ook belangrijk om t weten wat het is. Er zijn namelijk veel verschillende manieren waarop een website onderhouden kan worden. Zie het als een tuin: Onkruid moet eruit. Af en toe snoeien, enzovoort. Dit is hetzelfde met een website. Onderhouden betekent behouden.

Allereerst, de mogelijkheden zijn hierin eindeloos, teksten wijzigen, afbeelding wijzigen, pagina updaten, ga maar door. Het is vooral belangrijk waar bij jou de essentie ligt. Wil jij meer conversie op je website? Dan moet je continu bezig zijn met het checken en uitproberen van mogelijkheden. Zo simpel als bijvoorbeeld de tekst in een knop wijzigen.

Wat kan er nog meer?

Zojuist zijn er verschillende mogelijkheden benoemd aan de voorkant. Maar het is ook belangrijk om onderhoud te verrichten aan de achterkant van je website.

Wat is de achterkant van je website?

De achterkant van de website bestaat uit verschillende punten. Het gaat hier om de kant die een bezoeker niet ziet, maar er wel mee te maken heeft. Maak je gebruik van WordPress? Dan is het al zo simpel als updaten. Ben je niet zo technisch aangelegd of leg je het graag bij een partij die er alles van weet?

Wat zijn de mogelijkheden van Delucro?

Om alles samen te vatten zijn er veel verschillende kanten en mogelijkheden. Om hierin te ondersteunen biedt Delucro een wijd aanbod van mogelijkheden. Wij denken graag mee aan de oplossingen van morgen. Al is het op je website, al is het in de achterkant ervan, de mogelijkheden zijn eindeloos. Kom in contact en bekijk wat wij voor jou kunnen doen!

Advies nodig?

Met onze jaren ervaring op het gebied van marketing en websites maken kunnen we jou op maat advies geven. Geheel vrijblijvend.

Thijmen van Dijk

Digital marketeer

Kopje koffie?

Kom in contact en maak een afspraak. De koffie staat klaar!

Hersenwerk

Onze blogs vertellen je
alles over de online wereld

Tijd om te pieken!

Klaar om naar de volgende stap te gaan?