Volledige websites,
helemaal op maat gemaakt

Experts in het designen en maken van websites. Delucro heeft een luisterend oor en maakt en ontwerpt websites geheel naar wens.

Aangepast aan jou

Your website is the window of your business

Altijd al gedroomd van die ene webpagina, die iedere klant naar je toe moet trekken? Delucro maakt deze droom werkelijkheid. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van jouw website. 

De mogelijkheden zijn ook eindeloos. Een mooie website betekent namelijk niet dat je het doel ervan behaald. Met onze kennis en ervaringen zorgen wij voor de ultieme gebruikersvriendelijke website. Dat met de optie om per maand te betalen.

Van schets tot werkelijkheid...

De stappen tot jouw website

1. Gratis adviesgesprek

Allereerst gaan we het gesprek aan. Waar ben je naar op zoek, wat past bij jullie onderneming en het allerbelangrijkste wat is het doel van je website.

2. Opdracht en offerte

Op basis van het adviesgesprek stellen wij een opdracht samen en bieden deze aan samen met een offerte. Na akkoord voor de opdracht gaan wij direct aan de slag!

3. Schetsen en designen

Na de eerste conceptversies begint het echte schetsen en designen. Dit is net als een schilderij: Eerst met potlood, dan de lijnen, inkleuren en de details.

4. Klaar voor de start

Na de laatste keren reviewen en... klaar! Jouw website is klaar om van start te gaan en voor welk beoogt doel dan ook te werken voor jouw onderneming.

Portfolio

Ons werk
waar wij trots op zijn...

WiseQ

Webontwikkeling en marketing

Zo helpen wij jou bouwen
aan de toekomst

Snel en kwalitatief, met gratis SEO-check

De websites optimaliseren wij tot de kleinste opslag. Het is belangrijk voor, niet alleen de bezoekerservaring, maar ook voor de ranking in Google. Waar wij standaard een check op doen en optimaliseren met onze ervaring en slimme tools.

Scherpe prijs, per maand

Reken af in één keer, of per maand. Samen tot de conclusie komen wat het beste past bij jou is wat ons een partner maakt. Wij begrijpen dat het nu eenmaal een investering is en denken graag mee met de perfecte oplossing voor jouw organisatie.

Webservices

Met onze webservices is jouw website al-tijd up-to-date. Je wilt het natuurlijk snel en kwalitatief houden. Met de webservices voorzien wij jou hierin zodat je geen omkijken hebt naar je website. Wij maken back-ups, controleren de security en nog veel meer.

Hosting

Je blijft altijd online met onze supersnelle hosting. Met onze eigen servers, waar jouw website op komt te staan, kunnen we dit ook garanderen. Samen in combinatie met de webservices bieden wij je de perfect oplossing.

Hersenwerk

Onze blogs vertellen je
alles over de online wereld

Tijd om te pieken!

Klaar om naar de volgende stap te gaan?

Plan je afspraak direct in!

User e-mail*
Telefoonnummer*