Wat is een veilige website?

Als u een website heeft of overweegt om een website te lanceren, is het belangrijk om te weten dat een veilige website niet alleen belangrijk is voor uw gebruikers, maar ook voor uw bedrijf. Een veilige website biedt namelijk tal van voordelen. In dit artikel zetten we alle voordelen op een rijtje.

een veilige website
Veilige website

1. Een veilige website wekt vertrouwen

Wanneer gebruikers zien dat uw website beveiligd is met een SSL-certificaat, zullen zij zich veiliger voelen bij het invoeren van persoonlijke informatie. Dit kan leiden tot een verhoogd vertrouwen in uw bedrijf en dus meer conversies.

2. Bescherming tegen cyberaanvallen

Door uw website te beveiligen tegen cyberaanvallen, beschermt u niet alleen uw gebruikers, maar ook uw bedrijf. Dit kan leiden tot minder kosten voor beveiliging en herstel na een aanval.

3. Bescherming van persoonlijke gegevens

Door transparant te zijn over hoe u persoonlijke gegevens verzamelt, opgeslagen en gedeeld, toont u aan dat u de privacy van uw gebruikers serieus neemt. Dit kan leiden tot een verhoogd vertrouwen en meer conversies.

4. Betere zoekresultaten door een veilige website

Websites die beveiligd zijn met een SSL-certificaat, worden vaak hoger gerankt in zoekresultaten. Dit kan leiden tot meer verkeer en meer conversies.

Als u een website heeft of overweegt om een website te lanceren, is het belangrijk om te investeren in een veilige website. Dit kan leiden tot verhoogd vertrouwen, bescherming tegen cyberaanvallen, bescherming van persoonlijke gegevens en betere zoekresultaten. Hierdoor kunt u uw bedrijf beschermen en meer conversies genereren.

Hulp nodig bij beveiliging of
opzoek naar goede en goedkope webservices?

Delucro biedt alles wat je zoekt als het gaat om de beveiliging. Geef ons een belletje en wij geven vrijblijvend advies. Begrijpelijk dat er veel informatie is over dit onderwerp. Wij hebben expertise op het gebied van de beveiliging voor jouw website. 

Advies nodig?

Met onze jaren ervaring op het gebied van marketing en websites maken kunnen we jou op maat advies geven. Geheel vrijblijvend.

Thijmen van Dijk

Digital marketeer

Kopje koffie?

Kom in contact en maak een afspraak. De koffie staat klaar!

Hersenwerk

Onze blogs vertellen je
alles over de online wereld

Tijd om te pieken!

Klaar om naar de volgende stap te gaan?