Werken-bij website, nog nooit zo makkelijk

Als onderneming is een werken-bij website een belangrijke must als het gaat om werven van nieuwe collega’s. De vacatures vliegen om de oren.

VACATURE ALERT!

Meer sollicitaties
met een slimme website

Een professionele website samen met vacature alerts, insights, online advertenties en nog veel meer, bereik je ook veel. De huidige arbeidsmarkt is erg gedrukt. Je hier uniek in plaatsen kan hierbij helpen.

Een slim platform, in een paar stappen

De stappen tot jouw vacaturebank

1. Gratis adviesgesprek

Waar ben je naar op zoek, wat past bij jullie onderneming en het allerbelangrijkste wat is het doel van de website in je sollicitatieproces

2. Opdracht en offerte

Op basis van het adviesgesprek stellen wij een opdracht samen en bieden deze aan samen met een offerte. Na akkoord voor de opdracht gaan wij direct aan de slag!

3. Omgeving klaarmaken

Accounts aanmaken, omgeving aanpassen naar jouw behoeften, domein aanmaken en zorgen dat je aanmeldingen binnenkomen. Ga maar door.

4. Klaar voor de start

De vacatures plaatsen en... klaar! Jouw werken-bij website is klaar om van start te gaan en te zorgen dat je geen mensen meer te kort hoeft te komen.

Portfolio

Ons werk
waar wij trots op zijn...

Zo helpen wij jou bouwen
aan de toekomst

Snel en kwalitatief

De websites optimaliseren wij tot de kleinste opslag. Het is belangrijk voor, niet alleen de bezoekerservaring, maar ook voor de ranking in Google. Waar wij standaard een check op doen en optimaliseren met onze ervaring en slimme tools.

Scherpe prijs, per maand

Een klein bedrag per maand. Zo simpel is het. Plaats vacatures, start samen met ons slimme campagnes en zorg dat je geen last hebt van te weinig personeel.

Webservices

Met onze webservices is jouw website al-tijd up-to-date. Je wilt het natuurlijk snel en kwalitatief houden. Met de webservices voorzien wij jou hierin zodat je geen omkijken hebt naar je website. Wij maken back-ups, controleren de security en nog veel meer.

Hosting

Je blijft altijd online met onze supersnelle hosting. Met onze eigen servers, waar jouw website op komt te staan, kunnen we dit ook garanderen. Samen in combinatie met de webservices bieden wij je de perfect oplossing.

Hersenwerk

Onze blogs vertellen je
alles over de online wereld

Tijd om te pieken!

Klaar om naar de volgende stap te gaan?