Foto's en video's
zeggen veel meer...

Onderdeel van je professionalisering zijn foto’s en video’s. Dit zegt natuurlijk veel meer dan duizend(en) woorden. Met onze eigen fotograaf kunnen we je daarbij helpen.

Even kijken en... SMILE!

Een warm gevoel creëren door te lachen

Naast professionele foto’s en video’s zeggen mensen nog veel meer. Door juist de mensen in beeld te brengen wek je vertrouwen wat vaak wordt gezocht. Wij begrijpen hoe dit werkt. Door jouw kennis van de markt en onze kennis van marketing maakt dat een onverslagen combinatie.

Van idee tot werkelijkheid...

De stappen tot jouw foto’s en video’s

1. Gratis adviesgesprek

Allereerst gaan we het gesprek aan. Waar ben je naar op zoek, wat past bij jullie onderneming en het allerbelangrijkste, wat wil je uitstralen.

2. Opdracht en offerte

Op basis van het adviesgesprek stellen wij een opdracht samen en bieden deze aan samen met een offerte. Na akkoord voor de opdracht gaan wij direct aan de slag!

3. Foto's of video's schieten

De plannen staan, nu is het klaar om te gaan en dit klaar te stomen. Het plan is gemaakt en deze werken we uit.

4. Klaar voor de start

Alles is gemaakt, nog een nabewerking van de foto's of bewerking van de video's en ze zijn klaar voor gebruik. Hoe ga jij ze voor jou inzetten?

Portfolio

Ons werk
waar wij trots op zijn...

Zo helpen wij jou bouwen
aan de toekomst

Eigen apparatuur

Wij hebben onze eigen professionele apparatuur. Zo hoef je zelf geen grote investering te doen voor kwaliteit. Geen omkijken en geheel ontzorgt.

Kwaliteit op #1

Wij streven er naar alles op een hoge kwaliteit te leveren. Samen met de partners waar wij mee samenwerken kunnen we zorgen voor een gestroomlijnd design en brand.

Video's van hoog niveau

Aangezien onze kennis in huis is kunnen wij gehele kwaliteitsvideo's maken. Ongeacht waar je naar opzoek bent kunnen wij daarin ondersteunen.

Alles in één huis

Delucro is een fullsize marketingbureau. Bij ons ben je geheel ontzorgt van het A-Z proces. Geen losse lijntjes gewoon direct wat je zoekt. Wij streven voor een duurzame relatie.

Hersenwerk

Onze blogs vertellen je
alles over de online wereld

Tijd om te pieken!

Klaar om naar de volgende stap te gaan?