Doelen bereiken met conversie optimalisatie

Van een zoeker een be-zoeker maken en van bezoeker een conversie. Een website moet nuttig zijn en daadwerkelijk iets binnenhalen. Samen doelen bereiken staat bij ons centraal. Conversie optimalisatie draagt daaraan bij.

Neem jij de lift of trap?

Het zo makkelijk
mogelijk maken

Conversie optimalisatie stelt je in staat meer te bereiken uit je website. Hoe hoog de drempel is tot conversie is bepalend daarvoor. Zo maken wij onderscheid in soft en harde conversies. Hoe deze te verdelen is geheel afhankelijk van wat je als ondernemer doet. Gelukkig hebben wij veel ervaring op vele vlakken. 

Van schets tot werkelijkheid...

De stappen tot jouw website

1. Gratis adviesgesprek

Allereerst gaan we het gesprek aan. Waar ben je naar op zoek, wat past bij jullie onderneming en het allerbelangrijkste wat is het doel van je website.

2. Opdracht en offerte

Op basis van het adviesgesprek stellen wij een opdracht samen en bieden deze aan samen met een offerte. Na akkoord voor de opdracht gaan wij direct aan de slag!

3. Concreet plan maken

Kijkend hoe het er op dit moment voor staat en op basis daarvan concrete plannen maken. Deze klaarzetten en met goedkeuring gaan we van start.

4. Klaar voor de start

Plannen staan, klaar om te gaan! Wij zorgen ervoor dat de optimalisatie uitgevoerd wordt en houden dit bij en zorgen ervoor dat dit groeiend wordt verbeterd.

Portfolio

Ons werk
waar wij trots op zijn...

WiseQ

Webontwikkeling en marketing

Zo helpen wij jou bouwen
aan de toekomst

Scoren met conversie optimalisatie

Wij helpen jou met het bereiken van je doelen. Samen scoren en gaan resultaten waar voor staan. Bezoekers is meestal niet het belangrijkste, maar juist de conversie. Een kleine stijging van de conversie kan op 10.000 bezoekers al een groot verschil maken.

Data verzamelen en verbeteren

Data zegt heel veel. Wij sturen ook altijd op de data. Zo stellen wij Google Analytics, Google Tag Manager en Google Search Console in. Sturend op de output zorgen we voor verbetering van de input.

Hersenwerk

Onze blogs vertellen je
alles over de online wereld

Tijd om te pieken!

Klaar om naar de volgende stap te gaan?