Je eigen huisstijl
overal terug te vinden

Zorgen dat je huisstijl uitstraalt staat centraal. Je huisstijl gaat veel verder dan op papier, je brochure, of je website. Je gehele organisatie is er bekend mee en de rest van de wereld moet dat ook zijn.

Aangepast aan jou

Je huisstijl terugbrengen naar vijf woorden

Huisstijl is belangrijk en moet overal te vinden zijn. Als wij voor een partij een website gaan maken vragen wij altijd vooraf of we vijf woorden kunnen krijgen over de organisatie. Deze woorden geven namelijk ons genoeg informatie om een gehele huisstijl te bedenken. Deze huisstijl zetten wij voort op je website, maar ook nog verder dan dat. 

Van schets tot werkelijkheid...

De stappen tot jouw nieuwe huisstijl

1. Gratis adviesgesprek

Allereerst gaan we het gesprek aan. Waar ben je naar op zoek, wat past bij jullie onderneming.

2. Opdracht en offerte

Op basis van het adviesgesprek stellen wij een opdracht samen en bieden deze aan samen met een offerte. Na akkoord voor de opdracht gaan wij direct aan de slag!

3. Schetsen en designen

Op basis van de opdracht gaan wij schetsen. Wij zorgen ervoor dat alles dat is samengevat in de opdracht wordt gerealiseerd.

4. Klaar voor de start

Na de laatste keren reviewen en... klaar! Wij zorgen ervoor dat alles klaar staat en functioneel is. Zo ben je klaar voor de start.

Portfolio

Ons werk
waar wij trots op zijn...

Zo helpen wij jou bouwen
aan de toekomst

Je eigen stijl

We snappen dat je eigen stijl belangrijk is. Zo zorgen wij zorgvuldig dat deze overal is terug te zien. Zo hoef jij je nergens meer zorgen over te maken.

Kwaliteit op #1

Wij streven er naar alles op een hoge kwaliteit te leveren. Samen met de partners waar wij mee samenwerken kunnen we zorgen voor een gestroomlijnd design en brand.

Marketeers in 't hart

Door onze expertise weten wij wat werkt. Kwaliteit staat natuurlijk op één. Zo hoef jij niet meer om te kijken en kan jij focussen op wat er toe doet; je onderneming laten groeien.

Alles in één huis

Delucro is een fullsize marketingbureau. Bij ons ben je geheel ontzorgt van het A-Z proces. Geen losse lijntjes gewoon direct wat je zoekt. Wij streven voor een duurzame relatie.

Hersenwerk

Onze blogs vertellen je
alles over de online wereld

Tijd om te pieken!

Klaar om naar de volgende stap te gaan?