Online software,
als webapplicatie

Bereik meer met een softwarepakket als een webapplicatie. Door onze kennis en ervaring helpen wij jou bij de ontwikkeling. Van slimme tools tot een volwaardige SaaS-oplossing.

Software altijd binnen handbereik

Een webapplicatie
als nooit te voren

Een webapplicatie is al-tijd bereikbaar. Het maakt niet uit wat je besturingssysteem is. Al je data is opgeslagen in de cloud. Zo kan je de data altijd bewerken en toevoegen. Wij begrijpen wat je wilt en maakt samen met jou plannen en ontwerpen.

Van schets tot werkelijkheid...

De stappen tot jouw webshop

1. Gratis adviesgesprek

Allereerst gaan we het gesprek aan. Waar ben je naar op zoek, wat past bij jullie onderneming en het allerbelangrijkste wat is het doel van je webapplicatie.

2. Opdracht en offerte

Op basis van het adviesgesprek stellen wij een opdracht samen en bieden deze aan samen met een offerte. Na akkoord voor de opdracht gaan wij direct aan de slag!

3. Schetsen en designen

Na de eerste conceptversies begint het echte schetsen en designen. Dit is net als een schilderij: Eerst met potlood, dan de lijnen, inkleuren en de details.

4. Webapplicatie ontwikkelen

Het ontwerp is af. Nu is het tijd om te ontwikkelen. Beginnend met de basis en functioneel maken. Stap voor stap, sprint voor sprint.

5. Klaar voor de start

Na de laatste keren reviewen en... klaar! Jouw webapplicatie is klaar om van start te gaan en voor welk beoogt doel dan ook te werken voor jouw onderneming.

Zo helpen wij jou bouwen
aan de toekomst

Snel, kwalitatief en veilig

De webapplicaties optimaliseren wij tot de kleinste opslag en encrypten we tot de kleinste bit. Het is belangrijk voor de gebruikerservaring. Daarnaast zorgen we ervoor dat het zo veilig is dat je je nergens zorgen over hoeft te maken.

Scherpe prijs, per maand

Reken af in één keer, of per maand. Samen tot de conclusie komen wat het beste past bij jou is wat ons een partner maakt. Wij begrijpen dat het nu eenmaal een investering is en denken graag mee met de perfecte oplossing voor jouw organisatie.

Webservices

Met onze webservices is jouw webapplicatie al-tijd online. Je wilt het natuurlijk snel en kwalitatief houden. Met de webservices voorzien wij jou hierin zodat je geen omkijken hebt naar je website. Wij maken back-ups, controleren de security en nog veel meer.

Hosting

Je blijft altijd online met onze supersnelle hosting. Met onze eigen servers, waar jouw webapplicatie op komt te staan, kunnen we dit ook garanderen. Samen in combinatie met de webservices bieden wij je de perfect oplossing.

Hersenwerk

Onze blogs vertellen je
alles over de online wereld

Tijd om te pieken!

Klaar om naar de volgende stap te gaan?