Tijd voor een nieuwe look? Tijd voor rebranding

Wat de reden ook is, wij helpen je graag. Rebranding geeft een nieuwe look. Als je het doet, laat ons je helpen om het nog beter te doen.

Niet omkijken maar omdenken

Rebranden is meer dan een nieuw kleurtje

Er komt zoveel meer bij kijken dan enkel een nieuw lakje verf erover. Zorg niet voor half werk. Wij pakken alles voor je aan. Je logo, je huisstijl, website, (Word) documenten,
e-mailhandtekeningen en nog veel meer. Zorg dat je gehele brand gestroomlijnd is door je organisatie.

Van schets tot werkelijkheid...

De stappen tot jouw nieuwe branding

1. Gratis adviesgesprek

Allereerst gaan we het gesprek aan. Waar ben je naar op zoek, wat past bij jullie onderneming en het allerbelangrijkste, wat wil je uitstralen.

2. Opdracht en offerte

Op basis van het adviesgesprek stellen wij een opdracht samen en bieden deze aan samen met een offerte. Na akkoord voor de opdracht gaan wij direct aan de slag!

3. Schetsen en designen

Na de eerste conceptversies begint het echte schetsen en designen. Dit is net als een schilderij: Eerst met potlood, dan de lijnen, inkleuren en de details.

4. Klaar voor de start

Na de laatste keren reviewen en... klaar! Jouw organisatie is klaar om van start te gaan met de nieuwe stijl die je altijd al voor ogen had.

Zo helpen wij jou bouwen
aan de toekomst

Alles (re)branden

Niets is te gek. We pakken alles aan. Je logo, de banner op je voorgevel, de bedrukking op je bedrijfswagen. Alles in dezelfde stijl zetten zodat je gehele bedrijf is gestroomlijnd.

Kwaliteit op #1

Wij streven er naar alles op een hoge kwaliteit te leveren. Samen met de partners waar wij mee samenwerken kunnen we zorgen voor een gestroomlijnd design en brand.

Marketeers in 't hart

Door onze expertise weten wij wat werkt. Kwaliteit staat natuurlijk op één. Zo hoef jij niet meer om te kijken en kan jij focussen op wat er toe doet; je onderneming laten groeien.

Alles in één huis

Delucro is een fullsize marketingbureau. Bij ons ben je geheel ontzorgt van het A-Z proces. Geen losse lijntjes gewoon direct wat je zoekt. Wij streven voor een duurzame relatie.

Hersenwerk

Onze blogs vertellen je
alles over de online wereld

Tijd om te pieken!

Klaar om naar de volgende stap te gaan?