Echt groeien met onze leadgeneratie

Wek interesse bij jouw doelgroep door slimme marketing in te zetten en te raken waar het precies nodig is. Leadgeneratie is het allerbelangrijkste van iedere organisatie.

Wat is jou volgende zet?

Zorgen dat je marketing geen kostenpost is

Winstgevende klanten binnenhalen door slimme marketing tools. Leadgeneratie kan natuurlijk vele verschillende manieren. Wij begrijpen dat jij de kennis van de markt hebt. Wij hebben kennis van marketing. Door deze twee krachten te bundelen kunnen we echt winstgevende klanten binnenhalen.

Van plan tot werkelijkheid...

De stappen tot verbetering en groei

1. Gratis adviesgesprek

Allereerst gaan we het gesprek aan. Waar ben je naar op zoek, waar loop je tegenaan, wat wil je laten groeien, enzovoort.

2. Opdracht en offerte

Op basis van het adviesgesprek stellen wij een opdracht samen en bieden deze aan samen met een offerte. Na akkoord voor de opdracht gaan wij direct aan de slag!

3. Plan de campagne

Wij maken ene uitgebreid plan op strategisch, tactisch en operationeel gebied. Dat je ook eventueel na ons verder kan gaan met het plan. Na akkoord gaan wij aan de slag.

4. Klaar voor de start

Het plan kan van start! Wij beginnen met het operationele plan en zorgen ervoor dat binnen een korte tijd veel kan veranderen.

Portfolio

Ons werk
waar wij trots op zijn...

WiseQ

Webontwikkeling en marketing

Zo helpen wij jou bouwen
aan de toekomst

Geheel ontzorgt van A-Z

Wij zorgen ervoor dat jij geen omkijken hebt. Maar betrekken jou overal bij. Uiteindelijk heb jij de kennis van de markt en wij van marketing. Inzetbaar als krachtige combinatie.

Slimme advertenties

Wij regelen dat de advertenties zo worden ingezet dat met de minimale input, het meeste resultaat wordt geleverd. Duidelijker kunnen we het niet maken.

Campagnes kosten niets

Wij richten de campagnes dusdanig in dat je voor elke euro die je erin stopt, er meer uit krijgt. Zo kost een campagne in principe helemaal niets.

Converteren kan je leren

Wij gaan voor een duurzame relatie. Wij denken graag met je mee en adviseren je graag op het gebied van marketing en advertenties. Samen resultaten bereiken.

Hersenwerk

Onze blogs vertellen je
alles over de online wereld

Tijd om te pieken!

Klaar om naar de volgende stap te gaan?