De perfecte website
voor uitzendbureaus

Bereik meer kandidaten en klanten met een professionele en functionerende website. Wij maken websites voor uitzendbureaus gefocust op precies dit doel.

Geheel ontzorgt

Professionaliteit en gemak voor jouw uitzendbureau

Zorgen voor een professionele en duidelijke website kan je meer business opleveren. Ooit bedacht hoe moeilijk het is voor jou websitebezoeker om te komen wat hij zocht, of iets te vinden. Wij denken mee.

Van schets tot werkelijkheid...

De stappen tot jouw website

1. Gratis adviesgesprek

Allereerst gaan we het gesprek aan. Waar ben je naar op zoek, wat past bij jullie onderneming en het allerbelangrijkste wat is het doel van je website.

2. Opdracht en offerte

Op basis van het adviesgesprek stellen wij een opdracht samen en bieden deze aan samen met een offerte. Na akkoord voor de opdracht gaan wij direct aan de slag!

3. Schetsen en designen

Na de eerste conceptversies begint het echte schetsen en designen. Dit is net als een schilderij: Eerst met potlood, dan de lijnen, inkleuren en de details.

4. Klaar voor de start

Na de laatste keren reviewen en... klaar! Jouw website is klaar om van start te gaan en voor welk beoogt doel dan ook te werken voor jouw onderneming.

Portfolio

Ons werk
waar wij trots op zijn...

Zo helpen wij jou bouwen
aan de toekomst

Google Jobs

Wij zorgen ervoor dat de vacatures op je website door Google worden gelezen. Zo komen alle vacatures terecht op Google Jobs. Krijg je erbij.

Makkelijk vacatures plaatsen

Vanuit de back-end van je website kan gemakkelijk vacatures aanmaken en beheren. Dit is in een overzichtelijk dashboard terug te zien.

Koppelingen

Of je nu vacatures plaatst in je ATS, of backofficepakket. Wij zorgen ervoor dat deze gekoppeld zijn aan je website. Zo is alles makkelijk en centraal te beheren.

Vacature alert

Als de vacature voor een kandidaat er net niet tussen zit kan je via de voorkeuren een alert instellen. Zo missen potentiële kandidaten nooit een vacature.

Keuzehulp

In de grote zee van vacatures is het soms lastig een keuze te maken. Met de slimme keuzehulp voorzie je in het makkelijker en sneller filteren.

Website op maat

Delucro maakt jouw website geheel op maat zoals jij hem ook wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij bieden graag op maat oplossingen aan.

Hersenwerk

Onze blogs vertellen je
alles over de online wereld

Tijd om te pieken!

Klaar om naar de volgende stap te gaan?