RecruitNow Cockpit koppeling met WordPress nodig?

RecruitNow Cockpit is één van de ATS-systemen in Nederland. Met onze slimme RecruitNow Cockpit WordPress koppeling met filtermogelijkheden, en nog veel meer functionaliteiten kan jouw uitzendbureau of organisatie meer sollicitaties binnenhalen.

koppeling helloflex en wordpress

Van RecruitNow Cockpit naar Wordpess

Betere vacatures en meer sollicitaties

Google Jobs

Wij zorgen ervoor dat de vacatures op je website door Google worden gelezen. Zo komen alle vacatures terecht op Google Jobs. Krijg je erbij.

Makkelijk vacatures plaatsen

Vanuit de back-end van je website kan gemakkelijk vacatures aanmaken en beheren. Dit is in een overzichtelijk dashboard terug te zien.

Koppelingen

Of je nu vacatures plaatst in je ATS, of backofficepakket. Wij zorgen ervoor dat deze gekoppeld zijn aan je website. Zo is alles makkelijk en centraal te beheren.

Vacature alert

Als de vacature voor een kandidaat er net niet tussen zit kan je via de voorkeuren een alert instellen. Zo missen potentiële kandidaten nooit een vacature.

Keuzehulp

In de grote zee van vacatures is het soms lastig een keuze te maken. Met de slimme keuzehulp voorzie je in het makkelijker en sneller filteren.

Website op maat

Delucro maakt jouw website geheel op maat zoals jij hem ook wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij bieden graag op maat oplossingen aan.

Geheel ontzorgt

Professionaliteit en gemak voor jouw uitzendbureau

Met de RecruitNow Cockpit WordPress koppeling wordt het werven van nieuwe kandidaten een stuk makkelijker. Dit door gemakkelijk statistieken te meten, laagdrempelig e-mailadressen werven op basis van werkvoorkeuren en een totaalpartner voor de plugin en je website. Bekijk onze demo website voor uitzendbureaus. 

Tijd om te pieken!

Klaar om die koppeling te maken?