Waarom een nieuwe website?

Als je op zoek bent naar manieren om je bedrijf te laten groeien en meer omzet te genereren, dan is het laten bouwen van een nieuwe website een belangrijke stap die je kunt nemen. 

Hier zijn een aantal redenen waarom een nieuwe website kan bijdragen aan de verkoop en het succes van je bedrijf.

Website 'De Pallet Vriend'

1. Verbeterde gebruikerservaring

Een nieuwe website biedt de mogelijkheid om de gebruikerservaring te verbeteren. Dit kan bijvoorbeeld door een gebruiksvriendelijk ontwerp, snellere laadtijden en meer interactieve functies. Dit kan leiden tot een hogere conversieratio en meer verkoop

2. Betere zichtbaarheid op een nieuwe website

Met behulp van SEO-strategieën kan een nieuwe website beter gevonden worden in zoekmachines zoals Google. Dit betekent dat potentiële klanten je bedrijf gemakkelijker kunnen vinden en meer geneigd zijn om met je in zee te gaan

3. Verhoogde betrouwbaarheid

Een professionele, goed ontworpen website geeft je bedrijf meer betrouwbaarheid en geloofwaardigheid. Dit kan bijdragen aan het vertrouwen van klanten en dus ook aan een hogere conversieratio.

4. Verbeterde branding door nieuwe website

Een nieuwe website biedt de mogelijkheid om je branding te verbeteren en een sterker merkimago te creëren. Door middel van een consistent ontwerp en merkidentiteit, kun je je bedrijf beter op de markt brengen en meer herkenning genereren

5. Betere conversie-optimalisatie

Door middel van A/B-tests en andere conversie-optimalisatiestrategieën kun je de effectiviteit van je website verbeteren en dus meer conversies en verkoop genereren.

6. Meet en analyseer resultaten

Meet regelmatig de resultaten van uw campagne en analyseer deze. Aan de hand hiervan kunt u uw campagne eventueel bijstellen.

7. Voer bijstellingen uit

Bijstellingen zijn noodzakelijk om de campagne te verbeteren. Aanpassing van de inhoud, de frequentie of de doelgroep zijn enkele voorbeelden.

8. Mobiele optimalisatie

Met het toenemende gebruik van smartphones en tablets, is het belangrijk om een website te hebben die is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Een nieuwe website biedt de mogelijkheid om een mobielvriendelijk ontwerp te implementeren dat gemakkelijker te navigeren en te gebruiken is op kleinere schermen

9. E-commerce functionaliteit

Als je een webwinkel hebt, is het belangrijk om een website te hebben met e-commerce functionaliteit. Een nieuwe website kan bijvoorbeeld worden geïntegreerd met een veilige betalingsgateway, een geautomatiseerd voorraadbeheersysteem en een snelle en efficiënte checkout-proces. Dit kan de verkoop verhogen en de klanttevredenheid verbeteren

Kortom, een nieuwe website kan een belangrijke rol spelen in de groei en het succes van je bedrijf. Door te investeren in een nieuwe website, kun je de gebruikerservaring verbeteren, je zichtbaarheid vergroten, de betrouwbaarheid van je bedrijf verhogen, je branding verbeteren en meer verkoop genereren. Wacht niet langer en investeer in een nieuwe website om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen!

Website laten maken?

Delucro heeft al een tijd ervaring als het gaat om het maken van websites met en geheel plan erachter. Wij begrijpen dat het niet allemaal in één dag staat, maar weten wel hoe je ervoor kan zorgen dat het niet een meerjarenplan gaat worden.

Advies nodig?

Met onze jaren ervaring op het gebied van marketing en websites maken kunnen we jou op maat advies geven. Geheel vrijblijvend.

Thijmen van Dijk

Digital marketeer

Kopje koffie?

Kom in contact en maak een afspraak. De koffie staat klaar!

Hersenwerk

Onze blogs vertellen je
alles over de online wereld

Tijd om te pieken!

Klaar om naar de volgende stap te gaan?